foto

Rudolf Geri

  • nar. 28.10.1956 (63 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Tábor padlých žien
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1993 Čierny mních (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Citové cvičenia (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1987 Stávka s čertom (TV film)
Večná doba chvíle (TV film)
1985 Mlynárka z Arcosu (TV film)

TV seriály

1985 Domov (TV seriál)
Keby ma mal niekto rád (E06)
Sklamanie (E05)
Nový domov (E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Modrá ruža (TV film)

Host

TV pořady

2006 Portrét (TV pořad)

Herecká filmografie

Divadelní záznam

1982 Karneval lásky (divadelní záznam)