foto

Zuzana Krejzková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
2019 Amnestie
2017 Bába z ledu
2016 Slíbená princezna (TV film)
2007 Roming
Venkovský učitel
Václav
2005 Štěstí
2003 Město bez dechu (TV film)
2001 Divoké včely
2000 Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba

TV seriály

2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Souboj (E07)
Karneval (E06)
Pomoc (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky