foto

Maritta Bang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2004 Saara Pitkänen (TV film)
2003 Tähtikeinu (TV film)
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
1994 Pieniä valheita (TV film)
1991 Rinnat (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1989 Kultainen koskelo (TV film)

TV seriály

2004 Pelkovaara (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (12)

TV pořady

2005 Talo Italiassa (TV pořad)
2002 Yokotai (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky