foto

Anneke Schwabe

  • nar. 5.7.1978 (42 let)
    Celle, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
2015 Das beste aller Leben (TV film)
2013 Beste Bescherung (TV film)
2012 In den besten Familien (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2011 Zeitfenster (studentský film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Finale (TV film)
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Mrtví se nevracejí (S18E14)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Fahrerflucht (S01E08)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tohle není Kalifornie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky