foto

Judith Kennel

  • nar. 1958
    Root, Luzern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
2018 Solo für Weiss - Es ist nicht vorbei (TV film)
2016 Marie Brand und die Spur der Angst (TV film)
2015 Prokletý ráj (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
Wer liebt, lässt los (TV film)
2010 Tatort - Schön ist anders (TV film)
2008 Die Lüge (TV film)
2007 Briefe und andere Geheimnisse (TV film)
2005 Steinschlag (TV film)
2003 Liebe und Verlangen
1999 Zornige Küsse

TV seriály

2019 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Im finsteren Tal (E15)
2018 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
2017 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2016 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
Das Versprechen (E11)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2014 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)
2013 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Der Mörder unter uns (E08)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Spiel mit dem Feuer (E07)
2011 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Mord im Watt (E06)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
2009 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)
2008 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Böse Mädchen (E03)
2007 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und das Verhängnis der Liebe (TV film)

TV seriály

2016 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Versprechen (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky