foto

Rodrigo Monte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 L.O.C.A.
2018 Uma Quase Dupla
2015 Beatriz: Entre a Dor e o Nada
2014 Confia em Mim
2012 O Inventor de Sonhos
2011 Špinavá srdce
2009 O Nome do Gato
2004 Cartomante, A

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
2013 Dámský podnik (TV seriál)
Zisk (S01E13)
Věrnostní plán (S01E12)
Hodnota značky (S01E11)
další epizody (13)
Psi (TV seriál)
2011 Mulher Invisível, A (TV seriál)

Dokumentární

2000 2000 Nordestes

Režijní filmografie

Filmy

2020 A Divisão

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
2019 A Divisão (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
Olymp (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky