foto

Les Landau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Poslední muž na planetě Země (TV film)
1998 Archibald the Rainbow Painter
1994 Galaxy Beat (TV film)

TV seriály

2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Spící psi (S01E13)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Virtuoso (S06E13)
1998 Síť (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Voják (S05E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Život po životě (S07E03)
Tvář v písku (S07E01)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
JAG (TV seriál)
My občané (S02E01)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pekelným žárem (S05E15)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Skluzavka (S03E03)
Pátrání (S02E20)
Spojenectví (S02E14)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přerušený článek (S04E25)
Vyslancův návrat (S04E16)
Objekt zájmu (S04E12)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
Pointman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hrdinové a démoni (S01E11)
Zásadní postoj (S01E09)
Den v minulosti (S01E03)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Osud (S03E15)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
Quarkův dům (S03E03)
Šepot (S02E14)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Pokrevní pouta (S07E22)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Neplánovaná operace (S02E04)
Opuštěný (S01E16)
další epizody (4)
Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Temný kout (S07E07)
Tapisérie (S06E15)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Hrdina (E05)
Cedric se vydává na cestu (E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 2/2 (S06E11)
Šíp času 2/2 (S06E01)
Šíp času 1/2 (S05E26)
další epizody (4)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
Podporučík RO (S05E03)
Půl života (S04E22)
další epizody (5)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Futurum Imperfektum (S04E08)
Rodina (S04E02)
Sarek (S03E23)
další epizody (5)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zničená planeta (S03E03)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)
Schizofrenik (S02E06)
MacGyver (TV seriál)
Vražedný sen (S04E07)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Arzenál svobody (S01E20)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zákon cti (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace