foto

Alexandr Mochov

  • nar. 22.6.1963 (57 let)
    Volgo-Baltiskoj kanal, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sensor (TV film)
2017 V něbo... Za mečtoj
2012 Mečty iz plastilina (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2010 Dom Solnca
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Veselčaki
2005 Na útěku
2004 Smert Tairova
2000 Fortuna
Vmesto meňa
1998 Lazebník sibiřský
1996 Barchanov i jego tělochranitěl
1995 Moskovskije kanikuly
1993 Lichaja paročka
Vlčí smečka
1991 Ljumi
Otěl 'Edem'
1990 Mordaška
1989 Bespredel

TV seriály

2019 Dětěktiv na million (TV seriál)
Prizraki Zamoskvorečja (TV seriál)
2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Trassa smerti (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Voriška (S01E11)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Okťabrenok s samoletikom (S01E02)
Znak Iudy (S01E01)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Učitěl v zakoně (TV film)

TV seriály

2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Učitěl v zakoně (TV film)

TV seriály

2009 Bratany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky