foto

Samantha Hahn

  • nar. 1985
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hard Sell
2014 Bloody Slumber Party
2013 Children of the Witch
2012 Not Fade Away
2011 Night of the Pumpkin
2010 Last Night
2009 Blood Night
2008 Return to Sleepaway Camp

TV seriály

2017 Nella - princezna rytířů (TV seriál)
2012 Super drbna (TV seriál)
Konec jedné romance (S05E11)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Siréna (S06E03)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky