foto

Michael Greiling

  • nar. 24.2.1950 (70 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Drunter & Brüder (TV film)
Inga Lindström: Láska v Sommerlundu (TV film)
True Love Ways
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
Dům kouzel
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Tajemný dům (TV film)
Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Schlaflos in Oldenburg (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Große Lügen!
2006 Der See der Träume (TV film)
Hledám rodinu (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Matkou proti své vůli (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Letzter Atem (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Filles du maître de chai, Les (TV film)
Gefangene der Liebe (TV film)
Jagd nach CM 24 (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1995 Der Kopf des Mohren
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
Richter und das Mädchen, Der
Schrecklicher Verdacht (TV film)
Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
1994 Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Durst
Extralarge: Lord of the Sun (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Thea und Nat
Ungewisse Lage des Paradieses, Die
1990 Aventure de Catherine C.
1987 Májová bouřka (TV film)

TV seriály

2019 V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
2013 V podezření (TV seriál)
Das Blut der Erde (E19)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Filmtod (S04E04)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Folgeschäden (S14E28)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Herzog (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S13E06)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Plošný požár (S01E09)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Auftragsmord (S04E16)
Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Alicia! (TV seriál)
Bloch (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Modré období (S06E12)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Abschied (E17)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und die Tote im See (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Natter (E12)
1998 Siska (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
Last Exit (E07)
Valinta (E06)
Tulta! (E05)
další epizody (6)
Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky