foto

Michael Greiling

  • nar. 24.2.1950 (67 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Drunter & Brüder (TV film)
2014 Inga Lindström: Láska v Sommerlundu (TV film)
True Love Ways
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
Dům kouzel
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Tajemný dům (TV film)
Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Verrat (TV film)
Schlaflos in Oldenburg (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Große Lügen!
Smrt v lepší společnosti (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
Hledám rodinu (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
2004 Big Ben - Válka hvězd (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2002 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Tödliche Kunst (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Matkou proti své vůli (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
Šaráda (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Letzter Atem (TV film)
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Big Ben - Smrt v krajkách (TV film)
Der Rosenmörder (TV film)
Filles du maître de chai, Les (TV film)
Gefangene der Liebe (TV film)
Jagd nach CM 24 (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1995 Der Kopf des Mohren
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
Richter und das Mädchen, Der
Schrecklicher Verdacht (TV film)
Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
1994 Bella Block - Die Kommissarin (TV film)
Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Durst
Extralarge: Lord of the Sun (TV film)
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Thea und Nat
Ungewisse Lage des Paradieses, Die
5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
1990 Aventure de Catherine C.
1987 Májová bouřka (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Herzog (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Plošný požár (S01E09)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Alicia! (TV seriál)
40. okrsek (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace