foto

Arnel Taci

  • nar. 1986
    Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cortex
2018 13 Uhr mittags (TV film)
Emma und die Wut
Kinderüberraschung (TV film)
2017 Brüder (TV film)
Familiye
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Continuity
Rosa: Svatební romance (TV film)
2015 Noční můra
2014 Med v hlavě
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
Lotta a nečekaná změna (TV film)
Turecky snadno a rychle
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Eisblumen (studentský film)
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2010 Schurkenstück (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
2007 Dokonalý plán (TV film)
Leroy
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Drsňák
2005 Namus (studentský film)
2004 Anfänger! (studentský film)
2002 Paule und Julia

TV seriály

2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (S01E06)
Mitten ins Herz (S01E05)
Hansa Harmonia (S01E04)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein verrückter Tag (S21E34)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Pizza Mortale (S09E02)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Der letzte Gast (E19)
2016 Tempel (TV seriál)
2015 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind alle keine Engel (E12)
2014 Dating Daisy (TV seriál)
Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blech (S02E19)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky