foto

Arnel Taci

  • nar. 1986
    Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 13 Uhr mittags (TV film)
Kinderüberraschung (TV film)
2017 Brüder (TV film)
Familiye
Mordkommission Istanbul - Der letzte Gast (TV film)
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Continuity
Rosa: Svatební romance (TV film)
2015 Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
Noční můra
2014 Med v hlavě
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
Lotta a nečekaná změna (TV film)
Turecky snadno a rychle
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Eisblumen (studentský film)
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2010 Schurkenstück (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
2007 Dokonalý plán (TV film)
Leroy
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Drsňák
2005 Namus (studentský film)
2004 Anfänger! (studentský film)
Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
2002 Paule und Julia

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (E06)
Mitten ins Herz (E05)
Hansa Harmonia (E04)
další epizody (6)
2016 Tempel (TV seriál)
2014 Dating Daisy (TV seriál)
Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace