foto

Päivi Akonpelto

  • nar. 26.5.1967 (51 let)
    Uurainen, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1998 Säädyllinen murhenäytelmä
1997 Juhannustarinoita
1995 Suolaista ja makeaa
1991 Lampi (studentský film)
Panostaja (TV film)

TV seriály

2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 1 (E01)
2002 Sänky (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace