foto

Sophie Allet-Coche

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Léto ve Vietnamu (TV film)
2017 Ferien vom Leben (TV film)
2015 600 PS für 2 (TV film)
600 PS für zwei (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
Léto v Maďarsku (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)
2008 Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
2007 Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)

TV seriály

2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Eindeutig uneindeutig (S04E04)
Zwei Väter (S04E03)
2017 Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
Geliehenes Glück (S03E05)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Unter Gaunern (TV seriál)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
Bez rozloučení (S04E04)
Smysl života (S04E03)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná závislost (S03E05)
Otec, matka, dítě (S03E04)
Manželský trojúhelník (S03E03)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vidím něco, co ty nevidíš (S02E07)
Naháči z Huttropu (S02E06)
Cesta k tobě (S02E05)
Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
Proboha! Můj muž mě viděl nahou (S03E03)
další epizody (5)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Angie (TV seriál)
Papa Bulle (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky