foto

Anna Carolina Alvim

  • nar. 27.4.1974 (45 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Easy
2001 Home Invaders
1999 Právo silnějšího
1998 Jediná správná věc
1996 Boeing 747 v ohrožení

TV seriály

2011 Luck (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Hrobařík americký (S02E17)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
2000 Beat, The (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Born Bad (S04E09)

Dokumentární

1997 Flashback (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace