foto

Geno Monteiro

  • nar. 18.9.1974 (44 let)
    New Bedford, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 H4
2011 Whaling City
2010 Company We Keep, The

TV seriály

2011 Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Osobní faul (S04E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Země minulosti (S06E04)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Drtivé vítězství (S01E22)
Ta těžší část (S01E21)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spanilá jízda (S05E07)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace