foto

Alexandr Galibin

  • nar. 27.9.1955 (65 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smertělnyje illjuzii
2017 Piter by Kasta
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 22 minuty
2008 Aděl (TV film)
2007 Grechi naši (TV film)
Konservy
2006 On, ona i ja
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1989 Ono
1988 Muž i doč Tamary Alexandrovny
1987 Džek Vosmjorkin, amerikaněc
Serebrjanyje struny
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Stěpnaja eskadrilja
1985 Koordinaty smerti
1984 Ja za těbja otvěčaju
Moj izbrannik
1983 Bez osobogo riska
Pristupiť k likvidacii
Privět s fronta (TV film)
Trevožnyj vylet
1982 Moja ljubov - Revolucija
Nas věnčali ně v cerkvi
Oslí kůže
1981 Noční pohádka
Sto radostěj, ili kniga velikich otkrytij
Šestý, kdo jde na smrt
1980 Kdo zaplatí za úspěch?
Takije že, kak my!
1978 Krčma na Pjatnické ulici
1976 ...A jiné oficiální osobnosti

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Provokacija (S01E46)
V ogně ně gorjat (S01E30)
Vo spasenije (S01E29)
další epizody (5)
Naljot (TV seriál)
Senke nad Balkanom (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1986 Puť k sebe (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1979 Rudé nárameníky (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Moje sestřička

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky