foto

Silvina Bosco

  • nar. 18.6.1966
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 30.4.2019 (52 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vergel
2013 Za školou
2012 La suerte en tus manos
2008 La cámara oscura
2007 Salto de Christian, El
2004 Conversaciones con mamá
Dolores de casada
Whisky Romeo Zulu
Ztracená objetí
2003 Den v ráji
Vivir intentando
2002 Apasionados
2001 Arregui, la noticia del día
Causa efecto
Sedm na útěku
Zvěrstvo
2000 Visitante, El
1998 Buenos Aires me mata
Sonámbula, La
1995 Censor, El
1986 Hombre que ganó la razón, El

TV seriály

2016 El marginal (TV seriál)
2015 Signos (TV seriál)
2008 Donne assassine (TV seriál)
2006 Amor mío (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
2003 Abre tus ojos (TV seriál)
Tres padres solteros (TV seriál)
2002 Maridos a domicilio (TV seriál)
Pokoušení (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Poné a Francella (TV seriál)
1998 Operación rescate (TV seriál)
Socios y más (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
1996 Último verano, El (TV seriál)
1995 Amigovios (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)

Dokumentární

2004 18-j

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky