foto

Volker Meyer-Dabisch

  • nar. 29.6.1962 (56 let)
    Kamen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Verrückte Zeiten

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Der Adel vom Görli

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace