foto

Eugene Robert Glazer

  • nar. 16.12.1942 (76 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Reunited
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
2000 New Blood
1997 Prayer in the Dark, A (TV film)
Stín minulosti (TV film)
1996 Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
Mrakodrap
Poslední večírek
1995 Scanner 2: Volkinova pomsta
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
Pátrací eso
1992 Windsorské paní (TV film)
1991 Dollman
Stepping Out
The Five Heartbeats
Zkázonosná Eva
1989 Narušitel
Noci v Harlemu
1988 Dostanu tě, syčáku
Ukaž, co umíš
1987 Bez východiska
Hollywoodská rošáda
1986 Hunter's Blood
Vendetta
1984 City Girl
Sexuální potěšení
1979 Tajemství farmy Clonus

TV seriály

2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Supermani (S02E19)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
2001 Mutant X (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Brutální Nikita (TV seriál)
Všechno má svůj čas (S05E08)
Nikdo nás nerozdělí (S05E07)
Kam vede lidská zloba (S05E06)
další epizody (8)
2000 Brutální Nikita (TV seriál)
O čtyři světelné roky dále (S04E22)
Ven z hnízda (S04E21)
Tvář v zrcadle (S04E20)
další epizody (22)
1999 Brutální Nikita (TV seriál)
Konečné řešení (S03E22)
Hra s ohněm (S03E21)
Trojoká želva (S03E20)
další epizody (22)
1998 Brutální Nikita (TV seriál)
Konec hry (S02E22)
Adrianina zahrada (S02E21)
Dilema (S02E20)
další epizody (22)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Milost (S01E22)
Verdikt (S01E21)
Vymývání mozků (S01E20)
další epizody (22)
Night Man (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Alive and Kicking (S02E16)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Mariah Connection (S02E01)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
Street Legal (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace