foto

Andrew Jackson

  • nar. 11.9.1963 (56 let)
    Newmarket, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas in Paris (TV film)
The River You Step In
2018 Robbery
2017 Christmas Next Door (TV film)
2016 Apoštol Petr
Total Frat Movie
2013 Útěk na svobodu
2012 Souboj bájných tvorů (TV film)
2009 Mořský vlk (TV film)
2008 13 (TV film)
2007 Seed
2006 Merlinův učeň (TV film)
2005 Mimo zákon
2004 Area 23 (TV film)
Nelehký život (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Conception
Sea, The
2002 Bombmakers
Fade to Black
Mladší bráška
Sladkých sedmnáct
Strach promluvit (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
Zrada (TV film)
2000 Jdi za svou hvězdou (TV film)
1999 Blázniví únosci
Millennium Man (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Shadow Builder
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Pippi Punčochatá
Rodina policajtů II (TV film)
1996 Příběhy hrůzy (TV film)
Specimen
1994 Bermuda Grace (TV film)
1991 Peeping Tom (TV film)
1990 Americký vampír 3
1989 The Comedy of Errors (TV film)
1988 State Park

TV seriály

2017 Dark Matter (TV seriál)
Welcome To The Revolution (S03E03)
2016 Gangland Undercover (TV seriál)
Mongol Nation (S02E03)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Eight (S01E08)
Starfall (TV seriál)
Království (TV seriál)
Tajné zásnuby (S03E02)
2014 Sviští bratři (TV seriál)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Dívka odjinud (TV seriál)
School's Out (S02E16)
Nikita (TV seriál)
Power (S02E18)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Steaks (S01E08)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyřicáté patro (S03E08)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Such a Perfect Day (S01E07)
The Secret of Now (S01E04)
The Amazing Spiez (TV seriál)
2008 Razzberry Jazzberry Jam (TV seriál)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Ambush (S06E12)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
Terminal City (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Pech u kadeřníka (S02E07)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Němý svědek (S02E01)
2002 Uneseni (TV seriál)
Velká naděje (E03)
Smallville (TV seriál)
Tajemství (S02E03)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rozděl a panuj (S04E05)
1999 Cover Me (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Návrat (S01E17)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Crime and Punishment (E07)
The Last Don II (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Válečník (S02E07)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Směr jih (TV seriál)
North (S02E01)
1993 Family Passions (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2002 Sound of Pain

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky