foto

Jon Snow

  • nar. 28.9.1947 (72 let)
    Ardingly, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2016 Brexageddon?! (TV film)
The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
2012 The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
2005 Last Rights (TV film)
2003 Blackball
Day Britain Stopped, The (TV film)
The Second Coming (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
2001 Othello (TV film)
1999 Dead On Time

TV seriály

2016 The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
2000 E-Millionaire Show, The (TV seriál)

Dokumentární

1998 Tajemství vesmíru (TV seriál)
1988 World Is Watching, The

Host

TV pořady

1982 Channel 4 News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky