foto

Ville Myllyrinne

  • nar. 14.6.1973 (45 let)
    Vantaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Linnan juhlat (TV film)
2016 Risto Räppääjä ja yöhaukka
Tatu a Patu
Todella kiihottavaa
2015 Miss Zahra (TV film)
Třídní sraz po finsku
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
Kummeli V
Lomasankarit
2013 Kaappari
Ti praví
2012 Ella a její kamarádi
Koistiset lennossa
Miss Blue Jeans
2011 Kotirauha
Risto
2009 Rööperi
2008 Suurin ja kaunein
2006 Mogadishu Avenue
Unna a Nuuk
2003 Rotanloukku (TV film)
2002 Jätkien ilta
Rumble
2001 Kahakka (TV film)
1998 Tommy a přítel z divočiny

TV seriály

2019 Aikuiset (TV seriál)
Minäminäminä (E10)
Kokkola (E09)
Kakku (E08)
další epizody (10)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
Sipoon Herttua (TV seriál)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Coconut Consultative (S02E02)
Vihreät kuulat (S02E01)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
2015 Ismo (TV seriál)
Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Helsingin herra (TV seriál)
Suunnitelman muuttuvan nään (E05)
Kimmo (TV seriál)
2011 Risto (TV seriál)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Itsenäisiä päätöksiä (S01E06)
Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lapsen etu (S03E07)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Koistiset lennossa

TV pořady

2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Afrikan tähdet

Režijní filmografie

Filmy

2012 Koistiset lennossa

TV pořady

2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
Villi kortti (TV pořad)
2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Teknavi (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace