foto

Jacek Domański

  • nar. 20.1.1941 (78 let)
    Lvov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Break Point
2000 Purimový zázrak (TV film)
1998 Złoto dezerterów
1997 Brat naszego Boga
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Przystań
Sára
1991 Eminent Domain
Kuchnia polska
1990 Korczak
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Stan strachu
Zabic na koncu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Pomiedzy wilki (TV film)
Virtuti (TV film)
Vítězství ducha
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
Powrót do Polski (TV film)
1987 Misja specjalna
Weryfikacja
1986 Bodamské jezero
Prywatne śledztwo
1985 Baryton
Sám medzi svými
1984 111 dni letargu
1983 Wierna rzeka
1981 Ciosy
Člověk ze železa
1978 Mrtví vrhají stíny
1977 Člověk z mramoru
1970 Znicz olimpijski
1969 Vše na prodej
1967 Boxer
1966 Dvojitý delfín
1965 Banda
1963 Červené barety

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
Zmiennicy (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
1979 Doktor Murek (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace