foto

Gerasimos Skiadaressis

  • nar. 1960
    Patra, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holy Boom
Mazi ta fagame
2015 Marionetes
Ouzeri Tsitsanis
2014 Lomasankarit
2013 Akalyptos
2012 Larisa empisteftiko
2011 Ap' ta kokala vgalmena
Appartamento ad Atene
2010 I Love Karditsa
2009 I klironomos
2008 Bank Bang
I Arkouda
2007 Agapo ti mama sou (TV film)
2004 Quo Vadis?
R20
2001 Mandolína kapitána Corelliho
1999 I listeia
1998 Kokkinos drakos
1997 Valkanisateur
1996 I sfagi tou kokora
1993 Ap' to hioni
Aspro - Kokkino
I avli me ta skoupidia
1992 Donusa
1991 Nyhterini exodos
Přerušený krok čápa
1988 Krajina v mlze
1987 Kloios, O
1985 Bordelo
Meteoro kai skia
1984 Loufa kai parallaghi

TV seriály

2019 To kokkino potami (TV seriál)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2018 Ou fonefseis (TV seriál)
Peta ti friteza (TV seriál)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Poslední klient (S01E07)
Česnek, olej a chilli (S01E06)
Dobré chutnání (S01E04)
další epizody (6)
2016 Asteras Rahoulas (TV seriál)
2014 Kales douleies (TV seriál)
Malista Chef (TV seriál)
2013 Min arhizeis ti mourmoura (TV seriál)
2012 Oi Vasiliades (TV seriál)
2010 Koukles (TV seriál)
O polemos ton astron (TV seriál)
2009 Ergazomeni gynaika (TV seriál)
Hara agnoeitai (TV seriál)
2008 I katallili stigmi (TV seriál)
Mavra mesanyhta (TV seriál)
2007 Ta koritsia tou baba (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
Fyge esy, ela esy (TV seriál)
2005 I adelfi tis adelfis tis adelfis mou (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
Ano kato teleia (TV seriál)
2003 Kafe tis Haras, To (TV seriál)
2002 Astheneis kai odoiporoi (TV seriál)
2000 Kokkinos kyklos (TV seriál)
Tha se do sto ploio (TV seriál)
1999 Thymata eirinis (TV seriál)
1998 Oi andres den yparhoun pia (TV seriál)
1997 To theatro stin ET-1 (TV seriál)
1995 Dipli alitheia (TV seriál)
I hameni anoixi (TV seriál)
I prova tou nyfikou (TV seriál)
Magiki nyhta (TV seriál)
Oi dromoi tis polis (TV seriál)
Skorpios (TV seriál)
1994 Oi dikigoroi tis Athinas (TV seriál)
Pandoheio vrykolakon (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 Anastasia (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
1991 O kitrinos fakellos (TV seriál)
Stenes epafes trypiou toihou (TV seriál)
1990 Zito gnorimia (TV seriál)
1989 Ekeinos ki ekeinos (TV seriál)
Stavrosi horis anastasi (TV seriál)
1988 Siga... I patrida Koimatai (TV seriál)
1985 Here Taso Karataso (TV seriál)

Dokumentární

2000 Eidan ta matia mas giortes - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky