foto

Fernando Castets

  • nar. 25.3.1959 (60 let)
    Tigre, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Heleno
2010 Ptáci z papíru
2008 Ať to vypadá jako nehoda
2007 Abrígate
2005 Maroa
2004 Měsíc z Avellanedy
2001 Syn nevěsty
1999 El Mismo amor, la misma lluvia

TV seriály

2001 Culpables (TV seriál)

Dokumentární

1982 Victoria 392

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Zunz
1994 Blanca
1989 Después de ayer

Dokumentární

1982 Victoria 392

Režijní filmografie

Dokumentární

1982 Victoria 392

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky