foto

Boy Olmi

  • nar. 18.12.1955 (63 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Encanto
2017 Lovecká sezóna
2014 Los dioses de agua
2012 Errata
2010 Colpo di fulmine (TV film)
2007 Když skočila
2005 El fuego y el soñador
Un Buda
2003 Bar el Chino
Cleopatra
2002 Sin intervalo
1999 Angel, la diva y yo
1998 Maják na jihu
1995 Casas de fuego
Censor, El
1992 Tómame
1989 Doktor z New Jersey
1986 Insomnes, Los
1985 Búsqueda, La
1984 Chicos de la guerra, Los
Korveta Rosales
Los tigres de la memoria
Noches sin lunas ni soles
1983 Deathstalker I
1981 Sentimental (requiem para un amigo)

TV seriály

2009 Ciega a citas (TV seriál)
2008 Todos contra Juan (TV seriál)
2003 Ensayo (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Hacker, El (TV seriál)
2000 Primicias (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Mamitas (TV seriál)
1997 Archivo negro (TV seriál)
De corazón (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
1995 Dulce Ana (TV seriál)
Nueve lunas (TV seriál)
1994 Cara bonita (TV seriál)
1993 Apasionada (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1988 Amándote (TV seriál)
Pecado de Oyuki, El (TV seriál)
1985 Bárbara Narváez (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace