foto

Horacio Peña

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Cordero de Dios
2007 Tres minutos
2005 Condón Express
Hermanas
2004 Esclavos felices (la secta), Los
Měsíc z Avellanedy
2001 Cabeza de tigre
2000 Pescado crudo
1997 Furia, La
1993 Matar al abuelito
1992 Rapado
1988 Abierto de 18 a 24
1978 El jardín de los cerezos

TV seriály

2011 Herederos de una venganza (TV seriál)
Maltratadas (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2003 Abre tus ojos (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
PH (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1998 Condena de Gabriel Doyle, La (TV seriál)
Verano del '98 (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
Garante, El (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)
1993 Mi cuñado (TV seriál)
1992 Corazones de fuego (TV seriál)
1991 Manuela (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky