foto

Susan Gallagher

  • nar. 3.3.1960 (59 let)
    Charlotte, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Coffee Cafe
How High 2 (TV film)
2018 Billionaire Boys Club
Picking Back Up
The Christmas Contract (TV film)
2017 Boyfriend Killer (TV film)
2016 Strange Weather
2015 I Killed My BFF (TV film)
2012 Mulberry
2010 Endure
2009 Na hraně
1997 Vítejte v Rosewood
1996 Útěk za Smůlou

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Sons of Thunder (TV seriál)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
Queering (TV seriál)
2017 Bloodline (TV seriál)
Part 28 (S03E05)
2012 Joudové (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Treme (TV seriál)
Svatí (S03E02)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Sausage (S01E04)
Dr. House (TV seriál)
Tři příběhy (S01E21)
1999 Safe Harbor (TV seriál)

Dokumentární

2016 Beneath the Crown

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace