foto

Nicolas Sarkissian

  • nar. 11.8.1971 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Plážovky
2011 Znovuzrozený
2010 La traque

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2014 Kurýr (TV seriál)
Chimera (S02E10)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Garçonne
2010 Fracture

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Garçonne
2010 Fracture
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace