foto

Stanisław Penksyk

  • nar. 9.10.1950 (67 let)
    Jawor Solecki, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Město 44
Občan
2013 Sęp
2010 Joanna
Létající prasata
2009 Enen
2008 Čtyři noci s Annou
2007 Wszystko będzie dobrze
2006 Chlopiec na galopujacym koniu
Palimpsest
2005 Kavárna na rozcestí
Rh+
2004 Ráda tě vidím
2003 Symetrie
2002 Wtorek
2001 Zaklínač
2000 Enduro Bojz
1998 Poniedzialek
1997 Sára
1996 Sortez des rangs
1995 Daleko od siebie
Plukovník Kwiatkowski

TV seriály

2004 Dziki (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace