foto

Samuel Collardey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tempête
2012 Jako lev
2008 L'Apprenti
2005 Du soleil en hiver

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)

Dokumentární

2018 Une année polaire

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tempête
2012 Jako lev
2008 L'Apprenti
2005 Du soleil en hiver

Dokumentární

2018 Une année polaire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky