foto

Teresa Klamert

  • nar. 22.7.1992 (27 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise in die Normandie (TV film)
Marie fängt Feuer - Lügen und Geheimnisse (TV film)
2016 Plavba snů: Apulie (TV film)
Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das Geisterschiff (S01E01)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky