foto

Christine Murillo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salauds de pauvres
2017 Knock
2013 Demi-soeur
Le Grand retournement
S Molièrem na kole
2010 Comment va la douleur? (TV film)
Suite parlée - récits de souvenirs enfouis
2009 Gauner
2007 Maman est folle (TV film)
Ti, kteří zůstávají
2006 Dokonalý přítel
2001 Marathon du lit, Le (TV film)
Sa mère, la pute (TV film)
2000 Pomme, la figue et l'amande, La
1999 Faire-part
1997 Marianne
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
Le dernier des pélicans
1994 L'Irrésolu
Rosine
1993 Do toho, mládeži!
Rupture(s)
1992 Bohémský život
Interdit d'amour (TV film)
Loin du Bresil
1991 Toujours seuls
1990 Muž uvnitř
1989 Chambre à part
Cher frangin
Nuit miraculeuse, La (TV film)
1985 L'épi d'or (TV film)
1984 Intrus, L'
1983 Souvenir de Juan-Les-Pins
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Épreuve, L' (TV film)
1980 Oeuf, L' (TV film)
Rána deštníkem
Tout dépend des filles...
1979 Corps à coeur
Divorcement, Le
Histoires de voyous: Les marloupins (TV film)
On efface tout
Paní Sourdisová (TV film)
1977 Naufrage de Monte-Cristo, Le (TV film)
Pourquoi pas!

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Ne plus mourir, jamais (S02E03)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2009 Collection Fred Vargas (TV seriál)
L'Homme à l'envers (E03)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
1995 Le R.I.F. (TV seriál)
1994 Vie de Marianne, La (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)

Dokumentární

1991 Missä on Musette?
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace