foto

Philippe Fretun

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 On a failli être amies
2012 Médecin-chef à la Santé (TV film)
2010 Láska s vůní čokolády
V comme Vian (TV film)
2008 Testostérone
2007 New délire
Svobodná zóna
2006 Un jour d'été (TV film)
2005 Le Promeneur du champ de Mars
Les Mauvais joueurs
2004 Folle embellie
2003 Cena života
Holky v akci
Leclerc, un rêve d'Indochine (TV film)
2002 Bratrstvo bojovníků
Pravda o Charliem
Un moment de bonheur
Va, petite!
2001 A tohle má být jaro
2000 Miroir aux alouettes, Le (TV film)
Sauve-moi
1999 Nadia et les hippopotames
1998 Tous ensemble (TV film)
1997 Teď nebo nikdy (TV film)
1996 Pour rire!
Secret de Julia, Le (TV film)
1995 Mas Théotime, Le (TV film)
1993 Grand bonheur
Toxic Affair
1992 Nuit de l'océan, La
1991 Mima
Pierre qui roule (TV film)
1990 Máma
1989 Bobby et l'aspirateur
Nouilles
1987 Mois d'avril sont meurtriers, Les
1986 Zlá krev
1984 Děvka
1983 Práskač
1982 L'apprentissage de la ville (TV film)
1978 Vigne à Saint-Roman, La (TV film)

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Boule de suif (S03E01)
2008 Scalp (TV seriál)
2005 Tři ženy za letního večera (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Maigret a dlouhé bidlo (E01)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Meurtres pour mémoire (E09)
1981 Marion (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky