foto

Delphine Théodore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bratránek Sun
2018 Lendemain de mariage
2017 A Whole World for a Little World
Dokud nás svatba nerozdělí
La Politesse des anges
2016 Dieumerci
Il a déjà tes yeux
Instalatér
2015 Parasol
Tarim le Brave contre les mille et un effets
2013 Pauvre Richard!
2012 L'air de rien
2010 Je n'ai rien oublié
2009 Louis XV, le soleil noir (TV film)
Miloval jsem ji
2005 Krása na dosah

TV seriály

2020 Il a déjà tes yeux (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Mike (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Bang bang (S06E04)
Jardin secret (S06E03)
A revers (S06E02)
další epizody (4)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (10)
2016 Chérif (TV seriál)
Thérapie mortelle (S03E01)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Krutá pravda (S07E12)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (4)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Julie et Joey (S01E05)
Martin, sexe faible (TV seriál)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
2013 La Famille Katz (TV seriál)
Joyeux Noël (E01)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Changeons tout (S06E01)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
2011 Platane (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Profession de foi (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky