foto

Rjó Kacudži

  • nar. 20.8.1986 (33 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Masquerade Hotel
2018 Taberu onna
2016 Senkan Musaši (TV film)
2015 Hana, Alenka a případ vraždy
2014 Bankúbá no Asahi
Crows Explode
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Ashita e no Tooka Kan
2012 Johii Sosakan Hara Maki Ageha (TV film)
Kita no kanariatači
2010 Jo ni mo kimjó na monogatari: 20 šúnen special – Haru – Ninki bangumi kjóenhen (TV film)
Surely Someday
2009 Kafû wo machiwabite
Kurobe no taijó (TV film)
Senricu meikjú 3D
Širahata no šódžo (TV film)
2008 Šónen Merikensack
2007 Awa Dance
Kisshô Tennyo
Papa no namida de ko wa sodacu (TV film)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Gin'iro no kami no Agito
Hana
Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)
2005 Bókoku no aegis
Kono mune ippai no ai wo
Kúčú teien
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
2003 Battle Royale II: Requiem
Satokibi Batake no Uta
2001 Maria
Ririi Šušu no subete

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2018 Himo Men (TV seriál)
Tokyo BTH: Tokyo Blood Type House (TV seriál)
2016 Kiseki no hito (TV seriál)
Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Okaši no ie (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
2012 Kodomo Keisatsu (TV seriál)
2011 Rebound (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
2010 Mioka (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
2009 Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Joccu no uso (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)
2004 Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2003 Modoken Quill no Issho (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
2001 Ninjo Shigure Machi (TV seriál)
Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Eien no Ko (TV seriál)
Kamisama no itazura (TV seriál)
Rokubanme no Sayoko (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 髑髏城の七人 (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky