foto

John Fusco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Chatrč
2016 Tygr a drak: Meč osudu
2008 Zakázané království
2004 Ohnivý oceán
2003 Strážce snů
2002 Spirit - divoký hřebec
1996 Loch Ness
1992 Babe
Bouřlivé srdce
1990 Mladé pušky II
1988 Mladé pušky
1986 Křižovatky

TV seriály

2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Heirs (S02E09)
Whitehorse (S02E08)
další epizody (10)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Heavenly and Primal (S01E10)
Prisoners (S01E09)
Rendering (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Filmy

1992 Babe
Bouřlivé srdce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace