foto

Lorenzo Richelmy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ride
Una vita spericolata
2017 La ragazza nella nebbia
Soukromá záležitost
2014 Una Ferrari per due (TV film)
2013 99899
Il Terzo tempo
2012 100 metri dal paradiso

TV seriály

2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Heirs (S02E09)
Whitehorse (S02E08)
další epizody (10)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Heavenly and Primal (S01E10)
Prisoners (S01E09)
Rendering (S01E08)
další epizody (10)
2013 Borgia (TV seriál)
Proměna (S02E09)

Dokumentární

2018 Klimt & Schiele - Eros and Psyche

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace