foto

Albert Filozov

  • nar. 25.6.1937
    Svěrdlovsk, Sovětský svaz
  • zem. 11.4.2016 (78 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jolki 1914
Ťotuški
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2009 Kromov
2008 Bez viny vinovatyje
2007 Forsaž Da Vinči
O Malence
2006 Geroj našego vremeni
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
2001 Svěrčok za očagom
V avgustě 44-go
2000 Poslušaj, ně iďot li dožd'
1999 Kdo, když ne my
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
1993 Zavtrak s vidom na Elbrus
1992 Ariel'
Piękna nieznajoma
1991 Nočnyje zabavy
Odisseya Kapitana Blada
Ztracený na Sibiři
1990 Bitva trjoch korolej
Doping dlja angelov
1989 Ně pokidaj... (TV film)
1988 Dama s popugajem
Novyje priključenija janki pri dvore korolja Artura
Tragedija v stile rok
1987 Muž z bulváru Kapucínů
1986 Patnáctiletý kapitán Pilgrimu
Posledňaja doroga
1985 Pro kota... (TV film)
1984 Ryžij, čestnyj, vljubljonnyj (TV film)
1983 Dvě glavy iz semejnoj chroniki
Nashledanou, Mary Poppins (TV film)
Vassa
1981 I s vami snova ja... (TV film)
Lenin v Paříži
Teherán 43
1980 Divoký lov krále Stacha
I věčnyj boj... Iz žizni Alexandra Bloka
Idealnyj muž
Istorija odnogo podzatylnika (TV film)
Nemáte ani zdání
Sněhová vločka
Tri goda (TV film)
Černá slepice
1979 Vzlet
1977 Směšnyje ljudi
1975 Strach vysoty
1970 Jabloki sorok pěrvogo goda
1960 Ispytatělnyj srok

TV seriály

2015 Izbrannica (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Strasť (S01E05)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace