foto

Sarah Grappin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pitchipoï
2012 Svatba v Mendoze
Zouzou
2009 Ach, to libido
2008 Falešné obvinění (TV film)
2007 Les Yeux bandés
2005 Foon
Homme pressé, L' (TV film)
Le Promeneur du champ de Mars
2002 Froid comme l'été (TV film)
2001 J'ai tué Clémence Acéra
1999 Nos vies heureuses
Wo de yi jiu yi jiu
1998 Petits désordres amoureux
1995 Le Nouveau monde

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
A couteaux tirés (S02E05)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Politique people (S03E03)
La Femme de l'ombre (S03E02)
Mort en direct (S03E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrtící nože (S10E03)
1998 Frères et flics (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Dokumentární

2011 À trois
2006 Nocturnes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace