foto

Alexandra Nazarova

  • nar. 17.7.1940
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 20.8.2019 (79 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sčasťa! Zdorovja!
2016 Děrži udar, dětka!
2014 Jolki 1914
2013 Vaňka (TV film)
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
2007 Pirožki s kartoškoj (TV film)
Udačnyj obmen (TV film)
2004 Proščajtě, doktor Frejd!
Taxistka. Novyj god po Grinviču (TV film)
1967 Maugli. Raksha

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2017 Rajskij ugolok (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 Verju ně verju (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Na relsach (S04E11)
2010 Gluchar (TV seriál)
Sokrovišča Tibeta (S03E52)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Podmoskovnyj dětěktiv (E25)
Děrži meňa krepče (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Staršich nado uvažať (S02E05)
Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Krutyje naslednički (S01E01)
Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Alibi (S01E35)
Italjanskij galstuk (S01E15)
Osobennosti gorodskoj rybalki (S01E10)
další epizody (5)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (6)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky