foto

Stephan Massis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Le Bonheur des uns...
2019 Noces d'or (TV film)
2018 Roches Noires (TV film)
2016 Tout schuss
2012 Tátové na neděli
Upřímná přátelství
2010 Thelma, Louise et Chantal
2009 La Grande Vie
Sous un autre jour (TV film)
2008 Monde à nous, Un
2007 Deux vies... plus une
2006 Bienvenue chez Didda
Il a suffi que maman s'en aille...
2005 Comme James Dean
Foon
Oublier Cheyenne
2003 Ciel d'asile (TV film)
2002 Bord de mer
À cause d'un garçon (TV film)
2001 Hvězda léta (TV film)
2000 Beauté fatale (TV film)
Les Cendres du paradis
1999 Choix d'Élodie, Le (TV film)
La Puce
Un bon flic
Un château en Espagne
1997 Les Vacances

TV seriály

2018 Ondes de choc (TV seriál)
Sirius (E02)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
další epizody (6)
2011 Natvrdo (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2007 Callas assoluta
2005 Belzec
1997 Affaire Dubuffet, L'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky