foto

Lee Rose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Jak chutná láska (TV film)
2004 Jack (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
2001 Mezi náma holkama (TV film)
Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Pravda o Jane (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
An Obol for Charon (S02E04)
2018 Valor (TV seriál)
Command & Control (E11)
The Fosters (TV seriál)
#IWasMadeInAmerica (S05E12)
2017 Dynasty (TV seriál)
I Exist Only for Me (S01E06)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Nine: La Grande Illusion (S01E09)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Choose Your Pain (S01E05)
Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Grimm (TV seriál)
Jednou za sedm let (S06E05)
2016 MacGyver (TV seriál)
Pliers (S01E10)
Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Loophole (S02E10)
Zoo (TV seriál)
Jamie dostala zbraň (S02E07)
Království (TV seriál)
Cizinci (S03E17)
Pád (S03E08)
Grimm (TV seriál)
Lykantropie (S05E14)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Five (S01E05)
Království (TV seriál)
Jak chutná pomsta (S02E16)
Pod kupolí (TV seriál)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Městečko Haven (TV seriál)
Perditus (S05E19)
Divoká karta (S05E18)
2014 Předstírání (TV seriál)
The Ecstasy and the Agony (S02E06)
Present Tense (S02E05)
The Fosters (TV seriál)
Leaky Faucets (S02E09)
Mother (S02E06)
Us Against the World (S01E16)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Roznětka (S07E03)
2013 Played (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Ztráty a nálezy (S04E04)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Třídní sraz (S03E12)
301 (S03E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bank Job (S01E09)
Městečko Haven (TV seriál)
Hříchy našich otců (S02E12)
Kdo, kde, kam, Wendigo? (S02E10)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Hanging Swords (S04E07)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace