foto

Lee Rose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Jak chutná láska (TV film)
2004 Jack (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
2001 Mezi náma holkama (TV film)
Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Pravda o Jane (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)

TV seriály

2020 Firefly Lane (TV seriál)
2019 Instinct (TV seriál)
Trust Issues (S02E10)
Finders Keepers (S02E03)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
An Obol for Charon (S02E04)
2018 Valor (TV seriál)
Command & Control (E11)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
All for All and None for One (S03E04)
The Fosters (TV seriál)
#IWasMadeInAmerica (S05E12)
2017 Dynastie (TV seriál)
Jen kvůli mně (S01E06)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 9: Velká iluze (S01E09)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Zvol si svá muka (S01E05)
Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Grimm (TV seriál)
Jednou za sedm let (S06E05)
2016 MacGyver (TV seriál)
Pliers (S01E10)
Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
Grace a Frankie (TV seriál)
Zadní vrátka (S02E10)
Zoo (TV seriál)
Jamie dostala zbraň (S02E07)
Království (TV seriál)
Cizinci (S03E17)
Pád (S03E08)
Grimm (TV seriál)
Lykantropie (S05E14)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Five (S01E05)
Chasing Life (TV seriál)
The Ghost in You (S02E08)
Království (TV seriál)
Jak chutná pomsta (S02E16)
Pod kupolí (TV seriál)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Dívka odjinud (TV seriál)
Judgement Fae (S05E12)
Městečko Haven (TV seriál)
Perditus (S05E19)
Divoká karta (S05E18)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Locks of Love (S01E11)
Předstírání (TV seriál)
The Ecstasy and the Agony (S02E06)
Present Tense (S02E05)
The Fosters (TV seriál)
Leaky Faucets (S02E09)
Mother (S02E06)
Us Against the World (S01E16)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Roznětka (S07E03)
2013 Played (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Insatiable (S01E16)
Dívka odjinud (TV seriál)
Adventures in Fae-bysitting (S03E11)
The Ceremony (S03E09)
Městečko Haven (TV seriál)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Ztráty a nálezy (S04E04)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Truth and Consequences (S02E19)
Městečko Haven (TV seriál)
Třídní sraz (S03E12)
301 (S03E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bank Job (S01E09)
Dívka odjinud (TV seriál)
Masks (S02E12)
Městečko Haven (TV seriál)
Hříchy našich otců (S02E12)
Kdo, kde, kam, Wendigo? (S02E10)
Ochrana svědků (TV seriál)
Girls, Interrupted (S04E10)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Hanging Swords (S04E07)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky