foto

Albert Čuba

  • nar. 8.7.1983 (35 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Albert Čuba je český, především český divadelní herec. Narodil se v roce 1983 v F-M. Chodil do základní školy v Dobré, pak přešel na gymnázium do Frýdku-Místku, ale nakonec zakotvil na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, kteréžto studium zdárně ukončil po šesti letech absolutoriem.

Maturoval v roli Števy v inscenaci Jenůfa (režie Bogdan Kokotek), absolvoval v roli Augusta v inscenaci Norway. Today (režie Josef Novák-Wajda). Během studia na konzervatoři hostoval v divadle Petra Bezruče, Těšínském divadle, Národním divadle moravskoslezském a v Komorní scéně aréna kde má do dnes angažmá.

V současné době učí na Janáčkově konzervatoři a Gymnáziu v Ostravě Jevištní pohyb.

kubartius

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slyšení (divadelní záznam)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 S nadějí i bez ní (divadelní záznam)
2009 3 dny (studentský film)
2007 Hypermarket (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2017 Lajna (TV seriál)
Krize (S01E06)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Led (S02E10)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Manželství na vlastní nebezpečí (S01E17)

TV pořady

2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace