foto

Sina Fredrich

  • nar. 23.4.1999 (18 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tiefe Wunden (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2008 Crash
2004 Crash

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace