foto

Ken'iči Takitó

  • nar. 2.11.1976 (44 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Confidence Man JP: Princess hen
Little Subcul Wars: Vivevan! no gjakušú
2019 Kagefumi
Kessan! Čúšingura
The Reality Show (TV film) - vyp.
小路與我的秘密驛站
2018 Kamen Raidâ Heisei Jenerêshonzu Foebâ
Koró no či
2017 BORDER 2 šokuzai (TV film)
Enokida bóekidó
Sekigahara
2016 64 (Rokujon)
Fukuda Kazuko Seikei Tobo 15-nen (TV film)
Kage no Kisetsu (TV film)
Rokujon: Kóhen
Scoop!
Terra Formars
Zan'e: Sunde wa ikenai heja
2015 Eipuriru Furuzu
Hana-čan no misoširu
Jokokuhan
Kage no chitai (TV film)
Sugihara Čiune
2014 Ai no uzu
Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen
Saigo no inoči
2013 Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
Jurusarezaru mono
2012 Gaidži keisacu
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Senčimentaru Jasuko
Vzpomínka na otce
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 56 (TV film)
Seidži: Riku no sakana
Soredemo Hana wa Saiteyuku
2010 Kenshokin (TV film)
Kenshoukin: Mokugeki shougen ni sanzenman'en kaketa onna (TV film)
Odoru daisósasen: The movie 3
2007 Oka ni agatta gunkan

TV seriály

2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
Jošiteru, nacu no owari ni (E23)
Mijako jori no šiša (E22)
Kotaki kjódai to šiku hakku (TV seriál)
Džúni, aibecuriku (E12)
Džúiči, šóku (E11)
Džú, róku (E10)
další epizody (12)
Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
Džúnihacume: Saišúkai – Zoku Ósawaki-ke travelling (E12)
Džúippacume: Ósawaki-ke ga Santa Monica rjokó!? (E11)
Kjúhacume: Neet kešši no rusuban de kaerizaki!? (E09)
další epizody (4)
2019 Good Wife (TV seriál)
Tókjó dokušin danši (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Villevan! (TV seriál)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
Hanbun, Aoi (TV seriál)
Harassment Game (TV seriál)
Miss Sherlock (TV seriál)
Saigo no džiken: Kóhen (E08)
Saigo no džiken: Zenpen (E07)
Stella Maris (E06)
další epizody (8)
Tantei ga hajasugi (TV seriál)
2017 Byplayers (TV seriál)
Code Blue 3 (TV seriál)
Daibinbo (TV seriál)
Džújó sankónin tantei (TV seriál)
Kizoku Tantei (TV seriál)
Kurokawa no tečó (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Džosei sakka mysteries ucukušiki miccu no uso (TV seriál)
Džúhan šuttai! (TV seriál)
Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Kanagawaken Acugiši: Laundry Čigasaki (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.11 (S04E11)
OPE.10 (S04E10)
OPE.09 (S04E09)
další epizody (11)
2015 Haretsu (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Sushi and Beyond (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Long Goodbye (TV seriál)
Ore no dandyism (TV seriál)
I am Dandy (E12)
Šitagi (E11)
Suit (E10)
další epizody (12)
Zainin no Uso (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Hókago gurúvu (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Karamázofu o kjódai (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
Ningen Konchuki (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Bóčó mania 09 (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky