foto

Frédéric Auburtin

  • nar. 4.6.1962 (57 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň
2009 Envoyés très spéciaux
2008 Moje druhá tvář (TV film)
2006 Paříži, miluji Tě
2004 San Antonio
2003 Volpone (TV film)
1999 Un pont entre deux rives
1992 Au fond du couloir

TV seriály

2010 La plus pire semaine de ma vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky