foto

Frédéric Auburtin

  • nar. 4.6.1962 (57 let)
    Marseille, Francie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Fotbalová vášeň (2014)

    - Auburtin si po filme chcel zachrániť reputáciu a vyjadril sa, že chce natočiť pokračovanie o korupčnom škandále, ktorý vznikol tesne pred premiérou. (kacer4)

  • Fotbalová vášeň (2014)

    - „Teraz vyzerám ako zlosyn, ktorý priniesol AIDS do Afriky alebo chlapík, čo spôsobil finančnú krízu.“ Sťažoval sa nešťastný režisér (Frédéric Auburtin) po vypuknutí korupčného škandálu. (kacer4)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň
2009 Envoyés très spéciaux
2008 Moje druhá tvář (TV film)
2006 Paříži, miluji Tě
2004 San Antonio
2003 Volpone (TV film)
1999 Un pont entre deux rives
1992 Au fond du couloir

TV seriály

2010 La plus pire semaine de ma vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky