foto

Jevgenija Achremenko

  • nar. 12.4.1975 (45 let)
    Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kritičeskij vozrast (TV film)
Text
Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Dama tref (TV film)
Všechno, nebo nic
Zabytoje prestuplenije (TV film)
2017 Fokusy Mendělja
Vetěr peremen (TV film)
2015 Ně para
2014 Viktor
2013 Osobyj slučaj
2010 Kto ja?
Mamočki (TV film)

TV seriály

2020 Ministěrstvo (TV seriál)
2019 Slepoj povorot (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ně obeščajtě děvam junym (S01E28)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Doktor Anna (TV seriál)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Čužije i blizkije (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Kommunalka (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Smertělnyje opyty (S01E09)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Naživka (S02E03)
Čužaja zemlja (S02E02)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Domrabotnica po vyzovu (E49)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky