foto

Denis Karasjov

  • nar. 1.8.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Viktor
1994 Shamara
1993 AntiFaust
1991 Migranty

TV seriály

2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Dělta (TV seriál)
Sutki (S02E08)
2014 Suďja (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Puť v děltu (S01E01)
2012 Lesnik (TV seriál)
Princ (S02E11)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Admiral (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Pulja dlja polpreda (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace